kabijakan privasi

émbaran Paké

Urang ulah ngajual, nyéwa, or otherwise share personal information to any third parties for any reason. We respect the privacy of our users to the highest degree possible. Urang terang yen pamaké di dieu sabab ditéang ka gajih leungit, tur éta kaperluan situs urang.

log Payil

Kawas paling loka Ramat standar ieu kami nganggo file log dasar. Ieu ngawengku protokol internét (IP) alamat, tipe browser, panyadia layanan internét (ISP), referring/exit pages and platform type. This is not personal information and cannot be linked to any individual person. This general information is used to compile aggregate “trends” about the users of lose leg fat info, mun pitulung kami diajar nu pamaké Kaca kawas pangalusna - ku kituna urang tiasa ngadamel artikel hareup hadé tailored kana kaperluan loba pembaca urang.