Politika e privatësisë

Përdorimi informacion

Ne nuk e shesim, qira, or otherwise share personal information to any third parties for any reason. We respect the privacy of our users to the highest degree possible. Ne e dimë se përdoruesit janë këtu, sepse ata janë duke kërkuar për të yndyrë të humbur, dhe kjo është qëllimi i faqes tonë.

log Files

Ashtu si shumica e vendeve Web standarde ne përdorim dosjet themelore log. Kjo përfshin protokoll internetit (IP) Adresat, llojin e shfletuesit, ofruesi i shërbimit të Internetit (ISP), referring/exit pages and platform type. This is not personal information and cannot be linked to any individual person. This general information is used to compile aggregate “trends” about the users of lose leg fat info, Për të na ndihmuar të mësuar cilat faqe përdoruesit si të mirë - kështu që ne mund të bëjë të ardhmen artikuj të përshtatura më mirë për nevojat e lexuesve tanë shumë.