Политика за приватност

користење на информации

Ние не продаваме, изнајмување, or otherwise share personal information to any third parties for any reason. We respect the privacy of our users to the highest degree possible. Ние знаеме дека корисниците се тука, бидејќи тие се во потрага да се губат мастите, и тоа е целта на нашиот сајт.

Пријавете Датотеки

Како и повеќето стандардни веб сајтови, ние ги користиме основните датотеки. Ова вклучува интернет протокол (IP) адреси, тип на пребарувач, давател на интернет-услуги (ISP), referring/exit pages and platform type. This is not personal information and cannot be linked to any individual person. This general information is used to compile aggregate “trends” about the users of lose leg fat info, Да ни помогне да дознаете кои страници корисници како најдобро - така што можеме да се направи во иднина статии подобро прилагодени на потребите на нашите многу читатели.