Kebijakan Privasi

pangginaan

Aku ngedol, nyewa, or otherwise share personal information to any third parties for any reason. We respect the privacy of our users to the highest degree possible. We ngerti sing kedhaftar kene amarga lagi looking kanggo lemak kelangan, lan sing tujuan kita.

Log File

Kaya paling Web standar digunakake file log dhasar. Iki kalebu protokol internet (IP) alamat, jinis browser, panyedhiya layanan internet (ISP), referring/exit pages and platform type. This is not personal information and cannot be linked to any individual person. This general information is used to compile aggregate “trends” about the users of lose leg fat info, kanggo bantuan kita sinau kang pangguna kaca kaya paling - supaya kita bisa nggawe artikel mangsa luwih ngarang kanggo kabutuhan kita nonton akeh.